Opinie o Biebrza24

 

W branży turystycznej działamy od 1999 roku. Przez ten czas zyskaliśmy duże grono zadowolonych z naszych usług Gości, którzy z chęcią wracają do Biebrza24 oraz polecają nas innym swoim znajomym.

Z góry chcemy Wam bardzo, ale to bardzo serdecznie podziękować za wszystkie miłe słowa i opinie, które piszecie na nasz temat. Wszystkie te Wasze działania i oznaki uznania dla naszej pracy niesamowicie nas motywują oraz napędzają. Dają energię do działania, rozwijania i ciągłego ulepszania naszej oferty i obsługi, a to wszystko właśnie dzięki Wam!

Jesteśmy niezwykle dumni, że doceniacie to co robimy i że grono naszych Gości – Przyjaciół cały czas się powiększa!

Tym samym zachęcamy Wszystkich, którzy korzystali z naszych usług do podzielenia się wrażeniami w kilku zdaniach z Waszego pobytu w Biebrza24 i pozostawienia opinii na temat oferowanych przez nas usług.

 

Dziękujemy jeszcze raz i pozdrawiamy serdecznie.
Zespół Biebrza24


 

Sprawdź też opinie o Biebrza24 w innych serwisach.

Opinie Biebrza24 Google Maps

booking.com opinie biebrza24


Możesz również podzielić się wrażeniami z pobytu zostawiając wpis w Księdze Gości.
Kliknij w button poniżej i „
Umieść nowy wpis”.

Dodaj nowy wpis.

 
 
 
 
 
 
 
- Pola oznaczone (*) są wymagane.
- Na podany e-mail w formularzu zostanie wysłany link aktywacyjny. Po jego zatwierdzeniu opinia ukarze się na stronie. Twój adres e-mail nie zostanie upubliczniony.
- Ze względów bezpieczeństwa zapisaliśmy adres IP: 44.222.189.51.
- Może się tak zdarzyć, że wpis będzie widoczny w Księdze Gości dopiero po tym jak go przejrzymy pod kątem spamu.
- Zastrzegamy sobie prawo do redagowania, usuwania, lub nie publikowania wpisów.
31 wpisów.
Dominika napisał/a 02/09/2016
Dziękuję za udany urlop. Zarezerwowałam wstępnie tratwę już na ten rok, bo wspaniale wypoczęliśmy i musimy to powtórzyć.:) 8)
Monika Kadłucka napisał/a 21/08/2016
Absolutnie rewelacyjne miejsce, mili, gościnni Gospodarze - na pewno będziemy wracać
Joanna z rodziną napisał/a 21/08/2016
Miejsce, do którego warto wrócić. Duży wybór atrakcji turystycznych sprawia, że nie da się w Ośrodku nudzić. Polecam również skorzystać ze spływu tratwą i podlaskiego rarytasu sękacz - pyszota. Dziękujemy za super wypoczynek i do zobaczenia w następne wakacje. Joanna z rodziną.
Kornik z Podlasia napisał/a 12/07/2016
Spływ tratwą po Biebrzy z Biebrza24 to czysta przyjemność. Obsługa, rzetelność, dbałość o szczegóły i w 100% odzwierciedlenie oferty w realu to gwarancja udanego urlopu. Polecam pod każdym względem i jak już raz zakosztuje się tego typu atrakcji to tak jak w moim przypadku - raz w roku to mało !!
Joanna S napisał/a 23/06/2016
Piekne, spokojne miejsce. Cudowna przyroda, która zachwyci każdego. Gospodarze mili, bardzo pomocni w każdej sytuacji. Na miejscu można zjeść pyszne, domowe jedzenie, można zorganizować ognisko lub zjeść regionalny przysmak jakim jest sękacz 🙂 Spływ Biebrzą to niezapomniane, cudowne przeżycie 😆 Goraco polecam 🙂
Katarzyna i Józef napisał/a 13/06/2016
Zabraliśmy na pole namiotowe Biebrza24 naszych uczniów z klas IV-V. To urokliwe miejsce szybko urzekło nas swoją atmosferą. Bliskość przyrody pozwoliła nam zapomnieć o chaosie miasta. Długie rozmowy na pomoście i przy ognisku, poranne kajaki i wieczorne atrakcje będziemy jeszcze długo wspominać. A spływ tratwami to zupełnie wyjątkowa i niepowtarzalna atrakcja, która uczy współpracy i wytrwałości. Pobyt nad Biebrzą to coś dla tych, którzy chcą oderwać się od rutyny i przenieść na trochę do równoległej rzeczywistości. Pozytywnego obrazu wyjazdu dopełniła wielka dyspozycyjność gospodarzy.
Dorota napisał/a 21/05/2016
Polecam gorąco! Cudowna przyroda, przemili gospodarze, dla których żadna zachcianka turysty nie jest niemożliwa 😛 Spływ tratwą bajeczny. Gospodarze tak wszystko zorganizują, że nam zostaje tylko się relaksować. 😆
Krzysztof Kurc napisał/a 15/05/2016
Chciałbym podziękować za ciepłe przyjęcie i za pomoc. Polecam wszystkim którzy chcą zrobić spływ po Biebrzy. Pozdrawiam.
Magda napisał/a 15/11/2015
Wracam wspomnieniami nad Biebrzę, mile wspominam spływ tratwą, przejażdżki rowerowe i cieplutką ruską banię, która teraz w chłodne dni bardzo by się przydała 🙂
Majka napisał/a 15/08/2015
Mnie też przez tydzień żaden komar nie dziabnął, a bardzo mnie lubią. Ja jestem tu już trzeci raz, urzekła mnie cisza na Biebrzy. Polecam