Opinie o Biebrza24

 

W branży turystycznej działamy od 1999 roku. Przez ten czas zyskaliśmy duże grono zadowolonych z naszych usług Gości, którzy z chęcią wracają do Biebrza24 oraz polecają nas innym swoim znajomym.

Z góry chcemy Wam bardzo, ale to bardzo serdecznie podziękować za wszystkie miłe słowa i opinie, które piszecie na nasz temat. Wszystkie te Wasze działania i oznaki uznania dla naszej pracy niesamowicie nas motywują oraz napędzają. Dają energię do działania, rozwijania i ciągłego ulepszania naszej oferty i obsługi, a to wszystko właśnie dzięki Wam!

Jesteśmy niezwykle dumni, że doceniacie to co robimy i że grono naszych Gości – Przyjaciół cały czas się powiększa!

Tym samym zachęcamy Wszystkich, którzy korzystali z naszych usług do podzielenia się wrażeniami w kilku zdaniach z Waszego pobytu w Biebrza24 i pozostawienia opinii na temat oferowanych przez nas usług.

 

Dziękujemy jeszcze raz i pozdrawiamy serdecznie.
Zespół Biebrza24


 

Sprawdź też opinie o Biebrza24 w innych serwisach.

Opinie Biebrza24 Google Maps

booking.com opinie biebrza24


Możesz również podzielić się wrażeniami z pobytu zostawiając wpis w Księdze Gości.
Kliknij w button poniżej i „
Umieść nowy wpis”.

Dodaj nowy wpis.

 
 
 
 
 
 
 
- Pola oznaczone (*) są wymagane.
- Na podany e-mail w formularzu zostanie wysłany link aktywacyjny. Po jego zatwierdzeniu opinia ukarze się na stronie. Twój adres e-mail nie zostanie upubliczniony.
- Ze względów bezpieczeństwa zapisaliśmy adres IP: 44.222.189.51.
- Może się tak zdarzyć, że wpis będzie widoczny w Księdze Gości dopiero po tym jak go przejrzymy pod kątem spamu.
- Zastrzegamy sobie prawo do redagowania, usuwania, lub nie publikowania wpisów.
31 wpisów.
Mark Taborowski napisał/a 11/11/2017
What a fantastic time I had with Martin and Peter! I stayed overnight on the rafts and could not have enjoyed myself more! The accommodations were good and the company fantastic. I recommend this company and what they have to offer - Biebrza 24! The weekend was worth every penny and the river Biebrza was peaceful for the entire family. Book your vacation now!
Asia K napisał/a 05/09/2017
Serdecznie dziękujemy za nocleg, a jeszcze bardziej za wspaniałą kajakową przygodę na Biebrzy. Wszystko się udało, my dopłynęłyśmy, rowerki do nas dojechały, ruszyłyśmy w dalszą drogę. Pozdrawiamy serdecznie Panią Jadwigę, Pana Piotra i Pana Marcina. Asia i Kamila z rowerami PS. Bociani do Dolistowa przejezdny, kilka większych kałuż 😉
Marta Motell napisał/a 21/08/2017
Tratwa- świetny pomysł na relaks i detoks, profesjonalna i bardzo miła obsługa, pyszne jedzenie - miejsce i ludzie godni polecenia.
Grzegorz Pączek napisał/a 19/08/2017
Super wyprawa tratwą. Biebrza super. Klimat na wodzie bajeczny. Obcowanie z naturą polecam każdemu. Obsługa bez zarzutu - sympatyczna rodzinka. Jeszcze kiedyś tu wrócimy 🙂
Maciej Burzyk napisał/a 17/08/2017
Po raz trzeci miałem przyjemność żeglować tratwą po Biebrzy dzięki Wam i po raz trzeci jestem zachwycony - przede wszystkim otwartością organizatorów na nasze różne pomysły. Można połączyć spływ kajakiem z przesiadką na tratwę? Można! A może canoe? A dlaczego nie... 🙂 Pole namiotowe nad rzeką z licznymi udogodnieniami (malutkie domki na palach, prysznice, świetlica, sauna!) jest położone w urokliwym miejscu, a że nie ma prądu... a po co? Po kilkudniowym spływie tratwą i tak wydaje się wręcz luksusowe 🙂 Polecam wszystkim szukającym dzikiego odpoczynku od cywilizacji. Pozdrawiamy serdecznie mając nadzieję na zrealizowanie przyszłorocznych biebrzańskich planów.
Marta i Patryk napisał/a 10/07/2017
Dziękujemy za wszystko, było naprawdę rewelacyjnie.
Monika Owczarek napisał/a 05/01/2017
Nie często zdarza się odwiedzić miejsce, którego gospodarze są tak gościnni i mają tak ogromną wiedzę o regionie, którą chętnie się dzielą. Przyjazd do tego ośrodka to gwarancja odpoczynku (cisza, spokój, przestrzeń, czyste powietrze) ale też aktywności - w ośrodku można wypożyczyć sprzęt taki jak tratwy (super sprawa!!), kajaki i łódki. Pyszne jedzenie. Jednym słowem jesteśmy zachwyceni 🙂 Polecamy, tu trzeba przyjechać 🙂
Agnieszka napisał/a 28/12/2016
Polecam zakup sękaczy, ciasto wyśmienite, smakowite, dobrze wypieczone. Zamówienie zostało zrealizowane terminowo i profesjonalnie.
Karol P napisał/a 21/11/2016
Dziękuję za super odpoczynek. Obiadokolacje Pani Moniki bardzo dobre. O nudzie nie ma mowy. Na miejscu chyba wszystko co turyście potrzeba, aby urlop był udany. Do zobaczenia w następne wakacje piszę, gdyż wyprawa 3 dniowa tratwą mnie nakręciła i nie ma opcji by tej przygody nie posmakować.
Maryjka napisał/a 05/09/2016
Polecam gorąco spływ TRATWĄ BIESIADNĄ zakończony ogniskiem, sauną i kąpielą w lodowatej Biebrzy 🙂 Nie ma lepszej formy spędzania słonecznego weekendu z rodziną lub przyjaciółmi!!! Raj zarówno dla ornitologów szukających wyciszenia jak i dla biesiadników, którzy pokonują rzekę z "Duchem Biebrzy", bębnami i śpiewem na ustach! 😆 Świetna organizacją sprawia, że właściciele dobrze wiedzą jak puszczać Tratwy aby wzajemne nikomu nie przeszkadzać. Zazdroszczę wszystkim, którzy mają przed sobą pierwszy spływ! Ja szykuję się już na szósty w kolejnym sezonie 🙂 ale każdy kolejny jest coraz większą przygodą! Pozdrawiam najpiękniej wszystkich miłośników Biebrzy!!!