Swojskie wyroby mięsne
Swojskie wyroby mięsne

Tradycyjne mięsne wyroby wędzone i nie tylko

Domowa wędlina, swojski smalczyk tworzony ze starannie wybranych kawałków mięsa, przyprawione tak, jak najbardziej lubisz - to pyszna alternatywa dla sztucznych, chemicznych przetworów mięsnych oferowanych nam przez duże markety.

Skarbczyk sprawdzonych przepisów babuni pomógł nam przygotować pyszny pasztet, kiełbasę palcówkę, boczek, soczystą pachnąca szynkę czy smalec.

Aromatyczny dym domowej wędzarni przyciąga smakoszy regionalnego prawdziwego swojskiego jadła.

Nasze produkty wykonane są według starych, sprawdzonych receptur.

Kto raz spróbuje domowej pieczeni, polędwiczki, baleronu i kiełbaski wędzonej w prawdziwym dymie, ten na pewno wróci po więcej.

To właśnie smaki i obrazy pozostają w nas najdłużej i sprawiają, że chcemy wracać do miejsc, z którymi je łączymy.

Turyści poza wrażeniami z pobytu nad Biebrzą często zabierają ze sobą polecane produkty mięsne lub komponują sami swój kosz wyrobów regionalnych, który jest nietuzinkowym prezentem z Biebrzańskiego Parku Narodowego dla znajomych, rodziny czy przyjaciół.

Nasza oferta produktów mięsnych:

Kiełbasa palcówka.

Polędwica.

Szynka.

Pieczeń.

Baleron.

Boczek.

Golonka.

Pasztet.

Smalczyk.

Informacje praktyczne

Powyższe produkty mięsne dostępne są w naszej ofercie.

Istnieje możliwość pakowania próżniowego oraz wysyłki.

Galeria zdjęć - swojskie wyroby mięsne