Opinie o Biebrza24

 

W branży turystycznej działamy od 1999 roku. Przez ten czas zyskaliśmy duże grono zadowolonych z naszych usług Gości, którzy z chęcią wracają do Biebrza24 oraz polecają nas innym swoim znajomym.

Z góry chcemy Wam bardzo, ale to bardzo serdecznie podziękować za wszystkie miłe słowa i opinie, które piszecie na nasz temat. Wszystkie te Wasze działania i oznaki uznania dla naszej pracy niesamowicie nas motywują oraz napędzają. Dają energię do działania, rozwijania i ciągłego ulepszania naszej oferty i obsługi, a to wszystko właśnie dzięki Wam!

Jesteśmy niezwykle dumni, że doceniacie to co robimy i że grono naszych Gości – Przyjaciół cały czas się powiększa!

Tym samym zachęcamy Wszystkich, którzy korzystali z naszych usług do podzielenia się wrażeniami w kilku zdaniach z Waszego pobytu w Biebrza24 i pozostawienia opinii na temat oferowanych przez nas usług.

 

Dziękujemy jeszcze raz i pozdrawiamy serdecznie.
Zespół Biebrza24


 

Wystaw lub sprawdź opinie o Biebrza24 w innych serwisach.

Oceń Biebrza24 w Google Maps

Opinie Biebrza24 Google Maps

booking.com opinie biebrza24


Możesz również podzielić się wrażeniami z pobytu zostawiając wpis w Księdze Gości.
Kliknij w button poniżej i „
Umieść nowy wpis”.

Dodaj nowy wpis.

 
 
 
 
 
 
 
- Pola oznaczone (*) są wymagane.
- Na podany e-mail w formularzu zostanie wysłany link aktywacyjny. Po jego zatwierdzeniu opinia ukarze się na stronie. Twój adres e-mail nie zostanie upubliczniony.
- Ze względów bezpieczeństwa zapisaliśmy adres IP: 35.173.234.237.
- Może się tak zdarzyć, że wpis będzie widoczny w Księdze Gości dopiero po tym jak go przejrzymy pod kątem spamu.
- Zastrzegamy sobie prawo do redagowania, usuwania, lub nie publikowania wpisów.
26 wpisów.
Marta i Patryk napisał/a 10 lipca 2017:
Dziękujemy za wszystko, było naprawdę rewelacyjnie.
Monika Owczarek napisał/a 5 stycznia 2017:
Nie często zdarza się odwiedzić miejsce, którego gospodarze są tak gościnni i mają tak ogromną wiedzę o regionie, którą chętnie się dzielą. Przyjazd do tego ośrodka to gwarancja odpoczynku (cisza, spokój, przestrzeń, czyste powietrze) ale też aktywności - w ośrodku można wypożyczyć sprzęt taki jak tratwy (super sprawa!!), kajaki i łódki. Pyszne jedzenie. Jednym słowem jesteśmy zachwyceni 🙂 Polecamy, tu trzeba przyjechać 🙂
Agnieszka napisał/a 28 grudnia 2016:
Polecam zakup sękaczy, ciasto wyśmienite, smakowite, dobrze wypieczone. Zamówienie zostało zrealizowane terminowo i profesjonalnie.
Karol P napisał/a 21 listopada 2016:
Dziękuję za super odpoczynek. Obiadokolacje Pani Moniki bardzo dobre. O nudzie nie ma mowy. Na miejscu chyba wszystko co turyście potrzeba, aby urlop był udany. Do zobaczenia w następne wakacje piszę, gdyż wyprawa 3 dniowa tratwą mnie nakręciła i nie ma opcji by tej przygody nie posmakować.
Maryjka napisał/a 5 września 2016:
Polecam gorąco spływ TRATWĄ BIESIADNĄ zakończony ogniskiem, sauną i kąpielą w lodowatej Biebrzy 🙂 Nie ma lepszej formy spędzania słonecznego weekendu z rodziną lub przyjaciółmi!!! Raj zarówno dla ornitologów szukających wyciszenia jak i dla biesiadników, którzy pokonują rzekę z "Duchem Biebrzy", bębnami i śpiewem na ustach! 😆 Świetna organizacją sprawia, że właściciele dobrze wiedzą jak puszczać Tratwy aby wzajemne nikomu nie przeszkadzać. Zazdroszczę wszystkim, którzy mają przed sobą pierwszy spływ! Ja szykuję się już na szósty w kolejnym sezonie 🙂 ale każdy kolejny jest coraz większą przygodą! Pozdrawiam najpiękniej wszystkich miłośników Biebrzy!!!
Dominika napisał/a 2 września 2016:
Dziękuję za udany urlop. Zarezerwowałam wstępnie tratwę już na ten rok, bo wspaniale wypoczęliśmy i musimy to powtórzyć.:) 8)
Monika Kadłucka napisał/a 21 sierpnia 2016:
Absolutnie rewelacyjne miejsce, mili, gościnni Gospodarze - na pewno będziemy wracać
Joanna z rodziną napisał/a 21 sierpnia 2016:
Miejsce, do którego warto wrócić. Duży wybór atrakcji turystycznych sprawia, że nie da się w Ośrodku nudzić. Polecam również skorzystać ze spływu tratwą i podlaskiego rarytasu sękacz - pyszota. Dziękujemy za super wypoczynek i do zobaczenia w następne wakacje. Joanna z rodziną.
Kornik z Podlasia napisał/a 12 lipca 2016:
Spływ tratwą po Biebrzy z Biebrza24 to czysta przyjemność. Obsługa, rzetelność, dbałość o szczegóły i w 100% odzwierciedlenie oferty w realu to gwarancja udanego urlopu. Polecam pod każdym względem i jak już raz zakosztuje się tego typu atrakcji to tak jak w moim przypadku - raz w roku to mało !!
Joanna S napisał/a 23 czerwca 2016:
Piekne, spokojne miejsce. Cudowna przyroda, która zachwyci każdego. Gospodarze mili, bardzo pomocni w każdej sytuacji. Na miejscu można zjeść pyszne, domowe jedzenie, można zorganizować ognisko lub zjeść regionalny przysmak jakim jest sękacz 🙂 Spływ Biebrzą to niezapomniane, cudowne przeżycie 😆 Goraco polecam 🙂