W branży turystycznej działamy z powodzeniem od 1999 roku. Przez ten czas zyskaliśmy duże grono zadowolonych z naszych usług klientów, którzy chętnie polecają nas innym swoim znajomym.

Z góry serdecznie dziękujemy Wam za wszystkie miłe słowa i opinie, które piszecie na temat naszej naszej pracy jak i firmy.
Daje nam to niezwykle pozytywną energię na dalsze działanie i bardzo przyjazną atmosferę. 

Zachęcamy również i Państwa do podzielenia się wrażeniami w kilku zdaniach z pobytu w Biebrza24 i pozostawienia swojej opinii na temat oferowanych przez nas usług.

 

Pozdrawiamy serdecznie
Zespół Biebrza24

Chcesz podzielić się wrażeniami z pobytu? Kliknij w button poniżej "Umieść nowy wpis"

Dodaj nowy wpis.

 

 

 

 

 

 

 
- Pola oznaczone (*) są wymagane.
- Twój adres e-mail nie zostanie upubliczniony.
- Ze względów bezpieczeństwa zapisaliśmy adres IP: 54.82.29.141.
- Może się tak zdarzyć, że wpis będzie widoczny w Księdze Gości dopiero po tym jak go przejrzymy pod kątem spamu.
- Zastrzegamy sobie prawo do redagowania, usuwania, lub nie publikowania wpisów.
21 wpisów.

Mark Taborowski


napisał/a 11 listopada 2017:
What a fantastic time I had with Martin and Peter! I stayed overnight on the rafts and could not have enjoyed myself more! The accommodations were good and the company fantastic. I recommend this company and what they have to offer - Biebrza 24!
The weekend was worth every penny and the river Biebrza was peaceful for the entire family. Book your vacation now!
Asia K


napisał/a 5 września 2017:
Serdecznie dziękujemy za nocleg, a jeszcze bardziej za wspaniałą kajakową przygodę na Biebrzy. Wszystko się udało, my dopłynęłyśmy, rowerki do nas dojechały, ruszyłyśmy w dalszą drogę. Pozdrawiamy serdecznie Panią Jadwigę, Pana Piotra i Pana Marcina.
Asia i Kamila z rowerami
PS. Bociani do Dolistowa przejezdny, kilka większych kałuż 😉
Marta Motell


napisał/a 21 sierpnia 2017:
Tratwa- świetny pomysł na relaks i detoks, profesjonalna i bardzo miła obsługa, pyszne jedzenie - miejsce i ludzie godni polecenia.
Grzegorz Pączek


napisał/a 19 sierpnia 2017:
Super wyprawa tratwą. Biebrza super. Klimat na wodzie bajeczny. Obcowanie z naturą polecam każdemu. Obsługa bez zarzutu - sympatyczna rodzinka. Jeszcze kiedyś tu wrócimy 🙂
Maciej Burzyk


napisał/a 17 sierpnia 2017:
Po raz trzeci miałem przyjemność żeglować tratwą po Biebrzy dzięki Wam i po raz trzeci jestem zachwycony - przede wszystkim otwartością organizatorów na nasze różne pomysły. Można połączyć spływ kajakiem z przesiadką na tratwę? Można! A może canoe? A dlaczego nie... 🙂
Pole namiotowe nad rzeką z licznymi udogodnieniami (malutkie domki na palach, prysznice, świetlica, sauna!) jest położone w urokliwym miejscu, a że nie ma prądu... a po co? Po kilkudniowym spływie tratwą i tak wydaje się wręcz luksusowe 🙂 Polecam wszystkim szukającym dzikiego odpoczynku od cywilizacji. Pozdrawiamy serdecznie mając nadzieję na zrealizowanie przyszłorocznych biebrzańskich planów.
Marta i Patryk


napisał/a 10 lipca 2017:
Dziękujemy za wszystko, było naprawdę rewelacyjnie.
Monika Owczarek


napisał/a 5 stycznia 2017:
Nie często zdarza się odwiedzić miejsce, którego gospodarze są tak gościnni i mają tak ogromną wiedzę o regionie, którą chętnie się dzielą. Przyjazd do tego ośrodka to gwarancja odpoczynku (cisza, spokój, przestrzeń, czyste powietrze) ale też aktywności - w ośrodku można wypożyczyć sprzęt taki jak tratwy (super sprawa!!), kajaki i łódki. Pyszne jedzenie. Jednym słowem jesteśmy zachwyceni 🙂 Polecamy, tu trzeba przyjechać 🙂
Agnieszka


napisał/a 28 grudnia 2016:
Polecam zakup sękaczy, ciasto wyśmienite, smakowite, dobrze wypieczone. Zamówienie zostało zrealizowane terminowo i profesjonalnie.
Karol P


napisał/a 21 listopada 2016:
Dziękuję za super odpoczynek. Obiadokolacje Pani Moniki bardzo dobre. O nudzie nie ma mowy. Na miejscu chyba wszystko co turyście potrzeba, aby urlop był udany. Do zobaczenia w następne wakacje piszę, gdyż wyprawa 3 dniowa tratwą mnie nakręciła i nie ma opcji by tej przygody nie posmakować.
Maryjka


napisał/a 5 września 2016:
Polecam gorąco spływ TRATWĄ BIESIADNĄ zakończony ogniskiem, sauną i kąpielą w lodowatej Biebrzy 🙂 Nie ma lepszej formy spędzania słonecznego weekendu z rodziną lub przyjaciółmi!!! Raj zarówno dla ornitologów szukających wyciszenia jak i dla biesiadników, którzy pokonują rzekę z "Duchem Biebrzy", bębnami i śpiewem na ustach! 😆 Świetna organizacją sprawia, że właściciele dobrze wiedzą jak puszczać Tratwy aby wzajemne nikomu nie przeszkadzać. Zazdroszczę wszystkim, którzy mają przed sobą pierwszy spływ! Ja szykuję się już na szósty w kolejnym sezonie 🙂 ale każdy kolejny jest coraz większą przygodą! Pozdrawiam najpiękniej wszystkich miłośników Biebrzy!!!

Sprawdź też opinie o Biebrza24 w innych serwisach

Google Maps

opinie google maps Biebrza24

Booking.com

TripAdvisor

HolidayCheck

Hotele z opiniami na HolidayCheck