W branży turystycznej działamy z powodzeniem od 1999 roku. Przez ten czas zyskaliśmy duże grono zadowolonych z naszych usług klientów, którzy chętnie polecają nas innym swoim znajomym.

Z góry serdecznie dziękujemy Wam za wszystkie miłe słowa i opinie, które piszecie na temat naszej pracy jak i firmy.
Daje nam to niezwykle pozytywną energię na dalsze działanie i bardzo przyjazną atmosferę. 

Zachęcamy również i Państwa do podzielenia się wrażeniami w kilku zdaniach z pobytu w Biebrza24 i pozostawienia swojej opinii na temat oferowanych przez nas usług.

 

Pozdrawiamy serdecznie
Zespół Biebrza24

Chcesz podzielić się wrażeniami z pobytu? Kliknij w button poniżej "Umieść nowy wpis"

Dodaj nowy wpis.

 
 
 
 
 
 
 
 
- Pola oznaczone (*) są wymagane.
- Na podany e-mail w formularzu zostanie wysłany link aktywacyjny. Po jego zatwierdzeniu opinia ukarze się na stronie. Twój adres e-mail nie zostanie upubliczniony.
- Ze względów bezpieczeństwa zapisaliśmy adres IP: 54.224.103.239.
- Może się tak zdarzyć, że wpis będzie widoczny w Księdze Gości dopiero po tym jak go przejrzymy pod kątem spamu.
- Zastrzegamy sobie prawo do redagowania, usuwania, lub nie publikowania wpisów.
23 wpisy.
Elżbieta z Marki napisał/a 20 czerwca 2018:
Bardzo dziękujemy za fachowa i miła opiekę. Spływ tratwami polecam wszystkim 😀, niesamowity powrót do natury, cisza, spokój , tylko my i rzeka i tataraki 😜. Oczywiście trzeba trochę „popedałować” 🙃 , bywało ciężko ale w tym jest cały urok 😊 Polecam wziąć do spania materace😉, ogólnie można sobie tam wszystko przyrządzić do jedzenia ( nasze posiłki były krolewskie☺️) ale i tak najważniejsze jest towarzystwo.Naprawde dużo rzeczy można tam zmieścić. Rewelacyjnie było sobie co jakiś czas wskoczyć do wody( woda bardzo czysta i ciepła). My już planujemy , że wracamy 😀 więc Marcin napewno będzie zadowolony 😜😜😒😂- „Teraz ja mówię!!!!” , ciężko było nas ogarnąć 😛🤪 no ale w końcu to 8 kobiet 🤓😊😂😇, które przepłynęły 10 km w niecałe dwa dni 😁, z małymi atrakcjami( tatarak)🙃 pozdrawiamy i nie możemy się doczekać ponownych odwiedzin😊
Agnieszka z Marki napisał/a 20 czerwca 2018:
Mega spływ tratwami.... Polecam wszystkim, którzy cenią ciszę i spokój na łonie natury. Było nas 8 kobiet, 2 tratwy, pokonałyśmy wszystkie przeciwności jakie Biebrza postawiła przed nami....😉😉😉 Właściciele mega sympatyczni 😘Napewno tam wrócimy
Mark Taborowski napisał/a 11 listopada 2017:
What a fantastic time I had with Martin and Peter! I stayed overnight on the rafts and could not have enjoyed myself more! The accommodations were good and the company fantastic. I recommend this company and what they have to offer - Biebrza 24! The weekend was worth every penny and the river Biebrza was peaceful for the entire family. Book your vacation now!
Asia K napisał/a 5 września 2017:
Serdecznie dziękujemy za nocleg, a jeszcze bardziej za wspaniałą kajakową przygodę na Biebrzy. Wszystko się udało, my dopłynęłyśmy, rowerki do nas dojechały, ruszyłyśmy w dalszą drogę. Pozdrawiamy serdecznie Panią Jadwigę, Pana Piotra i Pana Marcina. Asia i Kamila z rowerami PS. Bociani do Dolistowa przejezdny, kilka większych kałuż 😉
Marta Motell napisał/a 21 sierpnia 2017:
Tratwa- świetny pomysł na relaks i detoks, profesjonalna i bardzo miła obsługa, pyszne jedzenie - miejsce i ludzie godni polecenia.
Grzegorz Pączek napisał/a 19 sierpnia 2017:
Super wyprawa tratwą. Biebrza super. Klimat na wodzie bajeczny. Obcowanie z naturą polecam każdemu. Obsługa bez zarzutu - sympatyczna rodzinka. Jeszcze kiedyś tu wrócimy 🙂
Maciej Burzyk napisał/a 17 sierpnia 2017:
Po raz trzeci miałem przyjemność żeglować tratwą po Biebrzy dzięki Wam i po raz trzeci jestem zachwycony - przede wszystkim otwartością organizatorów na nasze różne pomysły. Można połączyć spływ kajakiem z przesiadką na tratwę? Można! A może canoe? A dlaczego nie... 🙂 Pole namiotowe nad rzeką z licznymi udogodnieniami (malutkie domki na palach, prysznice, świetlica, sauna!) jest położone w urokliwym miejscu, a że nie ma prądu... a po co? Po kilkudniowym spływie tratwą i tak wydaje się wręcz luksusowe 🙂 Polecam wszystkim szukającym dzikiego odpoczynku od cywilizacji. Pozdrawiamy serdecznie mając nadzieję na zrealizowanie przyszłorocznych biebrzańskich planów.
Marta i Patryk napisał/a 10 lipca 2017:
Dziękujemy za wszystko, było naprawdę rewelacyjnie.
Monika Owczarek napisał/a 5 stycznia 2017:
Nie często zdarza się odwiedzić miejsce, którego gospodarze są tak gościnni i mają tak ogromną wiedzę o regionie, którą chętnie się dzielą. Przyjazd do tego ośrodka to gwarancja odpoczynku (cisza, spokój, przestrzeń, czyste powietrze) ale też aktywności - w ośrodku można wypożyczyć sprzęt taki jak tratwy (super sprawa!!), kajaki i łódki. Pyszne jedzenie. Jednym słowem jesteśmy zachwyceni 🙂 Polecamy, tu trzeba przyjechać 🙂
Agnieszka napisał/a 28 grudnia 2016:
Polecam zakup sękaczy, ciasto wyśmienite, smakowite, dobrze wypieczone. Zamówienie zostało zrealizowane terminowo i profesjonalnie.

Sprawdź też opinie o Biebrza24 w innych serwisach

Google Maps

opinie

Booking.com

opinie Booking com