Opinie o Biebrza24

 

W branży turystycznej działamy od 1999 roku. Przez ten czas zyskaliśmy duże grono zadowolonych z naszych usług Gości, którzy z chęcią wracają do Biebrza24 oraz polecają nas innym swoim znajomym.

Z góry chcemy Wam bardzo, ale to bardzo serdecznie podziękować za wszystkie miłe słowa i opinie, które piszecie na nasz temat. Wszystkie te Wasze działania i oznaki uznania dla naszej pracy niesamowicie nas motywują oraz napędzają. Dają energię do działania, rozwijania i ciągłego ulepszania naszej oferty i obsługi, a to wszystko właśnie dzięki Wam!

Jesteśmy niezwykle dumni, że doceniacie to co robimy i że grono naszych Gości – Przyjaciół cały czas się powiększa!

Tym samym zachęcamy Wszystkich, którzy korzystali z naszych usług do podzielenia się wrażeniami w kilku zdaniach z Waszego pobytu w Biebrza24 i pozostawienia opinii na temat oferowanych przez nas usług.

 

Dziękujemy jeszcze raz i pozdrawiamy serdecznie.
Zespół Biebrza24


 

Wystaw lub sprawdź opinie o Biebrza24 w innych serwisach.

Oceń Biebrza24 w Google Maps

Opinie Biebrza24 Google Maps

booking.com opinie biebrza24


Możesz również podzielić się wrażeniami z pobytu zostawiając wpis w Księdze Gości.
Kliknij w button poniżej i „
Umieść nowy wpis”.

Dodaj nowy wpis.

 
 
 
 
 
 
 
- Pola oznaczone (*) są wymagane.
- Na podany e-mail w formularzu zostanie wysłany link aktywacyjny. Po jego zatwierdzeniu opinia ukarze się na stronie. Twój adres e-mail nie zostanie upubliczniony.
- Ze względów bezpieczeństwa zapisaliśmy adres IP: 54.146.98.143.
- Może się tak zdarzyć, że wpis będzie widoczny w Księdze Gości dopiero po tym jak go przejrzymy pod kątem spamu.
- Zastrzegamy sobie prawo do redagowania, usuwania, lub nie publikowania wpisów.
25 wpisów.
Janusz z Katowice napisał/a 19 maja 2019:
Polecam mieszczuchom tereny Nadbiebrzanskie tam spędziłem z żona i znajomymi majowy weeckend. jednym z ciekawszych punktów programu był spływ tratwami-pychówkami po Biebrzy. Super wrażenia z podziwiania jeszcze dziewiczych terenów rozlewisk Biebrzy. Mieliśmy też jednak nieprzewidziane atrakcje,moment nieuwagi i niespodziewany upadek do rzeki przy temperaturze ok 10 stopni perspektywa płynęcia dalej mało optymistyczna.I tu wielkie podziękowania organizatorom-ogrzali,wysuszyli,wyposażyli w suchą odzież zapewnili wszystko co zmarzniętemu turyście potrzeba a na koniec dostarczyli do miejsca dalszego spływu i mogłem dalej kontynłować super przygodę.Gorąco polecam rzetelną firmę dbającą o pełen komfort klienta. Jeszcze raz dziękuję za opiekę Janusz Kucharczyk
Ewa z Mrągowo napisał/a 14 sierpnia 2018:
Przyjechaliśmy 14 - osobową grupą do Sztabina na kilka dni, korzystając z noclegów oraz śniadań i obiadokolacji. Pokoje i łazienki czyściutkie, zawsze ciepła woda, łóżka bardzo wygodne z pachnącą pościelą. Posiłki smaczne i obfite. Właściciele to mili ludzie, zawsze uśmiechnięci. Ich dewiza to zadowolony klient, którego każde życzenie jest spełniane, i rzeczywiście tak jest. Dowóz i obsługa kajakowa - pełen profesjonalizm. Na nasze życzenie przygotowano ognisko, a kiedy była taka potrzeba był grill. Wypoczęliśmy wspaniale i wszystkim polecamy to miejsce leżące w sercu Biebrzańskiego Parku Narodowego. Dziękujemy Pani Jadwidze z małżonkiem, synom i synowej.
Elżbieta z Marki napisał/a 20 czerwca 2018:
Bardzo dziękujemy za fachowa i miła opiekę. Spływ tratwami polecam wszystkim 😀, niesamowity powrót do natury, cisza, spokój , tylko my i rzeka i tataraki 😜. Oczywiście trzeba trochę „popedałować” 🙃 , bywało ciężko ale w tym jest cały urok 😊 Polecam wziąć do spania materace😉, ogólnie można sobie tam wszystko przyrządzić do jedzenia ( nasze posiłki były krolewskie☺️) ale i tak najważniejsze jest towarzystwo.Naprawde dużo rzeczy można tam zmieścić. Rewelacyjnie było sobie co jakiś czas wskoczyć do wody( woda bardzo czysta i ciepła). My już planujemy , że wracamy 😀 więc Marcin napewno będzie zadowolony 😜😜😒😂- „Teraz ja mówię!!!!” , ciężko było nas ogarnąć 😛🤪 no ale w końcu to 8 kobiet 🤓😊😂😇, które przepłynęły 10 km w niecałe dwa dni 😁, z małymi atrakcjami( tatarak)🙃 pozdrawiamy i nie możemy się doczekać ponownych odwiedzin😊
Agnieszka z Marki napisał/a 20 czerwca 2018:
Mega spływ tratwami.... Polecam wszystkim, którzy cenią ciszę i spokój na łonie natury. Było nas 8 kobiet, 2 tratwy, pokonałyśmy wszystkie przeciwności jakie Biebrza postawiła przed nami....😉😉😉 Właściciele mega sympatyczni 😘Napewno tam wrócimy
Mark Taborowski napisał/a 11 listopada 2017:
What a fantastic time I had with Martin and Peter! I stayed overnight on the rafts and could not have enjoyed myself more! The accommodations were good and the company fantastic. I recommend this company and what they have to offer - Biebrza 24! The weekend was worth every penny and the river Biebrza was peaceful for the entire family. Book your vacation now!
Asia K napisał/a 5 września 2017:
Serdecznie dziękujemy za nocleg, a jeszcze bardziej za wspaniałą kajakową przygodę na Biebrzy. Wszystko się udało, my dopłynęłyśmy, rowerki do nas dojechały, ruszyłyśmy w dalszą drogę. Pozdrawiamy serdecznie Panią Jadwigę, Pana Piotra i Pana Marcina. Asia i Kamila z rowerami PS. Bociani do Dolistowa przejezdny, kilka większych kałuż 😉
Marta Motell napisał/a 21 sierpnia 2017:
Tratwa- świetny pomysł na relaks i detoks, profesjonalna i bardzo miła obsługa, pyszne jedzenie - miejsce i ludzie godni polecenia.
Grzegorz Pączek napisał/a 19 sierpnia 2017:
Super wyprawa tratwą. Biebrza super. Klimat na wodzie bajeczny. Obcowanie z naturą polecam każdemu. Obsługa bez zarzutu - sympatyczna rodzinka. Jeszcze kiedyś tu wrócimy 🙂
Maciej Burzyk napisał/a 17 sierpnia 2017:
Po raz trzeci miałem przyjemność żeglować tratwą po Biebrzy dzięki Wam i po raz trzeci jestem zachwycony - przede wszystkim otwartością organizatorów na nasze różne pomysły. Można połączyć spływ kajakiem z przesiadką na tratwę? Można! A może canoe? A dlaczego nie... 🙂 Pole namiotowe nad rzeką z licznymi udogodnieniami (malutkie domki na palach, prysznice, świetlica, sauna!) jest położone w urokliwym miejscu, a że nie ma prądu... a po co? Po kilkudniowym spływie tratwą i tak wydaje się wręcz luksusowe 🙂 Polecam wszystkim szukającym dzikiego odpoczynku od cywilizacji. Pozdrawiamy serdecznie mając nadzieję na zrealizowanie przyszłorocznych biebrzańskich planów.
Marta i Patryk napisał/a 10 lipca 2017:
Dziękujemy za wszystko, było naprawdę rewelacyjnie.