Opinie - Księga Gości


Podziękowanie

10 lipca 2017

Dziękujemy za wszystko było naprawdę rewelacyjnie. Marta i Patryk

Patryk

Spływy

19 maja 2017

Spływy kajakowe to naprawdę fajne przeżycie!

Dariusz

Majowa tratwa

6 maja 2017

Biebrza i organizacja spływu, jak zwykle, cudowne i bez zarzutu – wysoka woda, szybki nurt, wygodna tratwa. Szkoda tylko, że tak krótko. Do zobaczenia …

Ireneusz M.

Spływ tratwą

15 kwietnia 2017

Polecam szczerze. Super przeżycie i doświadczenie. Dziękuję również za całą organizację i cenne rady co do naszej wyprawy. Do zobaczenia za rok 🙂

Robert

Od Kasi

21 marca 2017

Piękne, spokojne miejsce. Cudowna przyroda, która zachwyci każdego. Gospodarze mili, bardzo pomocni w każdej sytuacji. Na miejscu można zjeść pyszne, domowe jedzenie, można zorganizować ognisko lub zjeść regionalny przysmak jakim jest sękacz 🙂 Spływ Biebrzą to niezapomniane, cudowne przeżycie 😆 Gorąco polecam 🙂

Kasia

Podziękowanie

11 marca 2017

Dziękujemy za wspaniały wypoczynek i pyszne jedzonko. Będziemy Was polecać.

Elżbieta i Tadeusz z synami

Byłem, zobaczyłem

6 października 2016

Miejsce godne polecenia 🙂

Czarek

Moja opinia

15 września 2016

Chcialbym podziekowac za cieple przyjecie i za pomoc. Polecam wszystkim ktorzy chca zrobic splyw po Biebrz.Pozdrawiam.

Krzysztof Kurc

Opinia

8 lipca 2016

Polecam gorąco! Cudowna przyroda, przemili gospodarze, dla których żadna zachcianka turysty nie jest niemożliwa 😛 Spływ tratwą bajeczny. Gospodarze tak wszystko zorganizują, że nam zostaje tylko się relaksować. 😆

Dorota

Wyjazd

5 lipca 2016

Polecam gorąco spływ TRATWĄ BIESIADNĄ zakończony ogniskiem, sauną i kąpielą w lodowatej Biebrzy 🙂 Nie ma lepszej formy spędzania słonecznego weekendu z rodziną lub przyjaciółmi!!! Raj zarówno dla ornitologów szukających wyciszenia jak i dla biesiadników, którzy pokonują rzekę z “Duchem Biebrzy”, bębnami i śpiewem na ustach! 😆 Świetna organizacją sprawia, że właściciele dobrze wiedzą jak puszczać Tratwy, aby wzajemne nikomu nie przeszkadzać. Zazdroszczę wszystkim, którzy mają przed sobą pierwszy spływ! Ja szykuję się już na szósty w kolejnym sezonie 🙂 ale każdy kolejny jest coraz większą przygodą! Pozdrawiam wszystkich miłośników Biebrzy!!! 8)

Maryjka

 

Dodaj swoją opinię