Swojskie wyroby mięsne

 

Swojskie wyroby mięsne
Swojskie wyroby mięsne

Domowa wędlina, swojski smalczyk tworzony ze starannie wybranych kawałków mięsa, przyprawione tak, jak najbardziej lubisz - to pyszna alternatywa dla sztucznych, chemicznych przetworów mięsnych oferowanych nam przez sklepy.

Skarbczyk sprawdzonych przepisów babuni pomógł nam przygotować pyszny pasztet, kiełbasę palcówkę, boczek, soczystą pachnąca szynkę, czy smalec pełen niespodzianek.

Aromatyczny dym domowej wędzarni przyciąga smakoszy regionalnego prawdziwego swojskiego jadła.

Nasze produkty wykonane są według starych, sprawdzonych receptur.

Kto raz spróbuje domowej pieczeni, polędwiczki, baleronu i kiełbaski wędzonej w prawdziwym dymie, ten na pewno wróci po więcej.

To właśnie smaki i obrazy pozostają w nas najdłużej i sprawiają, że chcemy wracać do miejsc, z którymi je łączymy.

Turyści poza wrażeniami z pobytu nad Biebrzą często zabierają ze sobą smaki w postaci oddzielnie zakupionych produktów, lub jako kosz wyrobów regionalnych, który jest nietuzinkowym prezentem z Biebrzańskiego Parku Narodowego dla znajomych, rodziny czy przyjaciół.

 

Galeria zdjęć