Zobacz opinie


Spływ tratwą

21 marca 2017

Polecam szczerze. Super przeżycie i doświadczenie. Dziękuję również za całą organizację i cenne rady co do naszej wyprawy. Do zobaczenia za rok 🙂

—Robert

Podziękowanie

21 marca 2017

Dziękujemy za wspaniały wypoczynek i pyszne jedzonko. Będziemy Was polecać.

—Elżbieta i Tadeusz z synami

Od Kasi

21 marca 2017

Piękne, spokojne miejsce. Cudowna przyroda, która zachwyci każdego. Gospodarze mili, bardzo pomocni w każdej sytuacji. Na miejscu można zjeść pyszne, domowe jedzenie, można zorganizować ognisko lub zjeść regionalny przysmak jakim jest sękacz 🙂 Spływ Biebrzą to niezapomniane, cudowne przeżycie 😆 Gorąco polecam 🙂

—Kasia

Byłem, zobaczyłem

6 października 2016

Miejsce godne polecenia 🙂

—Czarek

Moja opinia

15 września 2016

Chcialbym podziekowac za cieple przyjecie i za pomoc. Polecam wszystkim ktorzy chca zrobic splyw po Biebrz.Pozdrawiam.

—Krzysztof Kurc

Opinia

8 lipca 2016

Polecam gorąco! Cudowna przyroda, przemili gospodarze, dla których żadna zachcianka turysty nie jest niemożliwa 😛 Spływ tratwą bajeczny. Gospodarze tak wszystko zorganizują, że nam zostaje tylko się relaksować. 😆

—Dorota

Wyjazd

5 lipca 2016

Polecam gorąco spływ TRATWĄ BIESIADNĄ zakończony ogniskiem, sauną i kąpielą w lodowatej Biebrzy 🙂 Nie ma lepszej formy spędzania słonecznego weekendu z rodziną lub przyjaciółmi!!! Raj zarówno dla ornitologów szukających wyciszenia jak i dla biesiadników, którzy pokonują rzekę z „Duchem Biebrzy”, bębnami i śpiewem na ustach! 😆 Świetna organizacją sprawia, że właściciele dobrze wiedzą jak puszczać Tratwy, aby wzajemne nikomu nie przeszkadzać. Zazdroszczę wszystkim, którzy mają przed sobą pierwszy spływ! Ja szykuję się już na szósty w kolejnym sezonie 🙂 ale każdy kolejny jest coraz większą przygodą! Pozdrawiam wszystkich miłośników Biebrzy!!! 8)

—Maryjka

Nasze wspomnienia

1 czerwca 2016

Zabraliśmy na pole namiotowe Biebrza24 naszych uczniów z klas IV-V. To urokliwe miejsce szybko urzekło nas swoją atmosferą. Bliskość przyrody pozwoliła nam zapomnieć o chaosie miasta. Długie rozmowy na pomoście i przy ognisku, poranne kajaki i wieczorne atrakcje będziemy jeszcze długo wspominać. A spływ tratwami to zupełnie wyjątkowa i niepowtarzalna atrakcja, która uczy współpracy i wytrwałości. Pobyt nad Biebrzą to coś dla tych, którzy chcą oderwać się od rutyny i przenieść na trochę do równoległej rzeczywistości. Pozytywnego obrazu wyjazdu dopełniła wielka dyspozycyjność gospodarzy.

—Katarzyna i Józef

Mniam, mniam

21 maja 2016

Polecam zakup sękaczy, ciasto wyśmienite, smakowite, dobrze wypieczone. Zamówienie zostało zrealizowane terminowo i profesjonalnie.

—Agnieszka

 

Dodaj swoją opinię